En Julhälsning från
Ölands Radioamatörer

Nu är det knappt en vecka kvar. Vi i styrelsen för SK7RN vill med de här raderna önska alla våra medlemmar och vänner en riktigt God Jul. Vi hoppas att den blir precis så, som du önskar att en riktig Jul ska vara. Alltså många fina DX :-). Men också frid och ro för dig och dina närmaste. Och för de som kanske inte har någon att fira jul med, så finns ju alltid amatörradion.     

Det är på Öland det händer.

Och när julen sen är över, är det inte långt kvar till till den stora händelsen på Öland nästa år. Och då tänker jag självklart inte på Tomas Ledins eller andra kända artisters konserter på Borgholms slott, utan SSA:s årsmöte och radiokonferens i Borgholm sista helgen i april. Eller som tidningen Barometern slog upp det stort: ”Öland blir centrum för radiokontakter 2024”.

Vinn en övernattning med galamiddag.

Har du lite tur och är snabb med inbetalningen av medlemsavgiften för 2024, så kan du dessutom bo gratis och bli bjuden på galamiddagen under årsmötet. Fin utdelning på årsavgiften. Läs mer om det här.

Varsågod: En “julbulle” från Öland!

För dig som kommer att sakna den reguljära SSA-Bullen under Jul och Nyår, kommer Ölands Radioamatörer att köra en egen ”Bulle” – eller trivselring som vi kallar det. Det har blivit något av en tradition. Sedan julen 2019, då vi för första gången lyckades koppla samman flera repeatrar på Öland samt EchoLink, når SK7RN nu ut över stora delar av landet. Här hittar du alla tider och trafiksätt.

Låt mig till sist avsluta med att önska ett riktigt Gott 2024 till er alla, så syns vi på Öland eller hörs i etern nästa år. Eller bådadera.

73 de SM7DMY/Göran
Medlemsansvarig i SK7RN