Radiolördag 25 maj
i Färjestaden

Kl 10:00 i Färjestadens Scoutstuga.

Vi inleder med ett öppet styrelsemöte. Där kan du även delta via Jitsi. Vi kommer bl a att summera SSA:s Årsmöte i Borgholm. Men det finns mycket annat på gång under den närmaste tiden. Vi grillar korv och umgås. Eftermiddagen fylls med diverse visning och demonstration.

OSA

För att kunna dimensionera mat och dryck, behöver besökare föranmäla sig till info@sk7rn.se, senast torsdag 23 maj.

Öppet Styrelsemöte

Dokumentet ”Teknikplanering” är ett försök att sammanställa små och stora teknikarbeten, för prioritering och tidsplanering.

Grillning

Huvudsyftet är att umgås och ha trevligt tillsammans.

Det blev en hel del korv med tillbehör över från årsmöteskafeterian. Så SK7RN bjuder besökarna på detta. De deltagare som vill äta annat kan självfallet ta med sig. Detta gäller i så fall även dryck (vi har ett tjugotal burkar Loka).

Observera! Eftersom Scoutstugan tillhör NSF, får inga som helst alkoholhaltiga drycker medföras eller förtäras på området.

Eftermiddagsaktiviteter

Under eftermiddagen kommer vi att visa och demonstrera bl a:

  • SvxLink
  • Böda HF-remote
  • Web-SDR
  • Radiolådor (Ölands Krisradionät)

Om tid finnes, kommer vi även att öva lite sambandstrafik.

Eftermiddagsfika

SA7GBS bjuder på hembakat!

Kraftvägen 1

Kör Storgatan uppåt i Färjestaden. Sväng höger i rondellen vid Brandstationen. Sväng vänster in på Industrigatan. Sväng höger in på Kraftvägen, något innan Återvinningscentralen. Scoutstugan är sista huset på vänster sida, mitt emot Färjestadens Mekaniska.