Medlemserbjudande
inför portabeltider

Solen börjar värma, snön smälter och allt fler av oss radioamatörer anar att det finns ett liv utanför våra mörka shack i källare och på vindar. Det drar med andra ord ihop sig till portabeltider.

Dags alltså att damma av QRP-riggen och se över portabelprylarna. Behöver du då komplettera eller utöka utrustningen så har du som medlem i SK7RN fått ett fint erbjudande från Tacticom, en specialist på området. Det är SMØTSC/Johan på Tacticom som ger alla medlemmar i Ölands Radioamatörer 15 % rabatt på en stor del av sortimentet (undantaget är bara transceivrar och DV-modem).


Kanske är det dags att förnya portabelutrustningen inför sommarens härliga utflykter. Då kan du säkert hitta något nytt bland Tacticoms utbud.

I Tacticoms sortiment finns bl a portabel och mobilantenner,, tillbehör till flera QRP-riggar som Icom och Yaetsu och mängder med andra prylar för QRP- och portabellivet.

Erbjudandet gäller under hela våren och sommaren ända fram till den 30 september i år vid samtidigt inköp för minst tusen kronor inkl moms (flera kan givetvis gå ihop om en gemensam beställning)

OBS att du inte skall vända dig till Tacticom för att få rabatten utan först beställa en kupong från oss genom att skicka ett email till info@sk7rn.se. Är du ännu inte medlem så är du varmt välkommen att bli det genom att betala in medlemsavgiften på det sätt som står här intill på sidan.

Här på vår websida och i Facebookgruppen Ölands Radioamatörer kan du fortlöpande läsa om andra aktiviteter som vi har för oss både på Öland och via webben.

Det är för övrigt svårt att tänka sig ett bättre område att köra QRP och göra portabelutflykter i. Till stora delar störningsfritt och omgivet av vatten erbjuder Öland utmärkta möjligheter för goda förbindelser på kortvågen. Visste du förresten att det finns hela 87 naturreservat på Öland? Sannolikt det FF/44-tätaste området mätt per kvadrat km.

Och kanske vi kan få till en field day på Borgholms slott även i sommar liksom förra året (se annan plats här och även i QTC nr 12/2021).

Så välkomna alla till vår fantastiska ö i sommar. Och glöm inte att ta med VHF/UHF-riggen. Våra Ölandsrepeatrar täcker hela ön och stora delar av Sverige via bl a Svxlink.

SM7DMY/Göran