And the winner is…

Dragningen i årsmöteslotteriet har ägt rum i veckan och vinnaren blev SM4MOZ Lasse i Fellingsbro.

Första priset är en fri övernattning i Borgholm under årsmötet inklusive galamiddag.

Andra priset, en av våra fina telegrafinycklar, gick till SA7JMA Jörgen.

Tyvärr kan dock inte Lasse och hans hustru Eva utnyttja vinsten och närvara vid årsmötet den här gången på grund av andra åtaganden. Öland är dock inte obekant för Lasse, då han tillbringat de flesta somrar där sedan barnsben och han hoppas att de skall kunna besöka vår ö senare i år.

Vad händer då med Lasses vinst, en övernattning i Gamla Televerkets Bed & Breakfast och galamiddag. Ja, Lasse har generöst nog meddelat oss att han avstår vinsten och låter SK7RN använda den som man finner lämpligt. Om detta kommer föreningen att bestämma under kommande styrelsemöte.

Lasse är mycket engagerad i ungdomsverksamhet och har varit ledare vid många Jota-övningar. Fotot på Lasse är taget vid ett sådan tillfälle.

Andrapriset, en av våra fina telegrafinycklar, gick till SA7JMA, en inbiten telegrafist, som meddelat att han gärna tar emot den.